Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Депигментиращ крем с ефект против зачервявания при спукани капиляри и/или Розацея

Депигментиращ крем с ефект против зачервявания при спукани капиляри и/или Розацея

Цена 39.80 лв.

Брой
arrow 1 arrowПовече за продукта

Продуктът Депигментиращ крем с ефект против зачервявания при спукани капиляри и/или Розацея представлява комбинация от натурални масла и патентовани съставки, ин виво и ин витро тествани за ефективност. Активните съставки на продукта действат благоприятно при хиперпигментация, раздразнения и зачервявания на кожата. Продуктът се препоръчва за всеки тип кожа, включително чувствителна. НЕ съдържа консерванти, силикони, петролни продукти и парфюм.

Какво да знаем за активните съставки

Gatuline® Spot-Light, Франция. Патентована съставка, ин виво и ин витро тествана за ефективност. Благоприятно действие при хиперпигментации и загуба на свежест на тена. Подпомага естествените защитни сили на кожата. 

 
Gatuline® А, Франция. Патентована съставка, ин виво и ин витро тествана за ефективност. Благоприятно действие при зачервяванията на кожата, причинени от Розацея, спукани капиляри и/или повишена чувствителност. Успокояващи и противовъзпалителни свойства. 

Колаген COLLAGENA. Българският патентован колаген хидролизат е с чистота 99,5% и с активно молекулярно въздействие за възстановяване на кожата. Съдейства за производството на нови колагенови фибри.

Перлен прах - PEARLPURIN ®, Германия. Патентована съставка, ин виво и ин витро тествана за ефективност. Действа благоприятно при пигментирана, уморена и изтощена кожа. Хидратиращ, противовъзпалителен и анти-ейдж ефект. 
 
Масло от кайсия. Овлажняващи, подхранващи и освежаващи свойства. Действа благоприятно при загуба на еластичност, преждевременно стареене, бръчици и фини линии. 
 
Розово масло. Бактерицидно действие и успокояващ ефект. Съдейства за свежи и млад вид на кожата. Начин на употреба: Нанася се с леки движения върху добре почистена кожа два пъти дневно.

Airless системата на опаковката е 100% практична, хигиенична и ефикасна. Не позволява въздухът да влиза в продукта.
За да извлечете продукта, натиснете диспенсъра и внимателно завъртете, за да се отключи. Специална система извлича съдържанието на флакона като изтласква нагоре подвижно дъно.

 
4.9 52 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix