Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Домашен 60-дневен курс: Възстанови цвета на побелялата коса и спри косопада

Домашен 60-дневен курс: Възстанови цвета на побелялата коса и спри косопада

Цена 165.60лв. 115.60 лв.

Брой
arrow 1 arrow

 • Производител: COLLAGENA


Повече за продукта

Обикновено побеляването и окапването на косата се свързва със старостта.
Да, побеляването и окапването на косата са нормална част от стареенето, НО тези процеси могат да започнат изключително прогресивно още от 20-годишна възраст. 
 
Добрата новина за хората, които страдат от преждевременно побеляване и обилен косопад е, че козметичната индустрия се развива с изключително бързи темпове. 
Сега можете да спестите 50.00 лв. от редовната цена на Домашен 60-дневен курс, включващ 2 бр. REcolor EXPERT COLLAGENA Solution за възвръщане цвета на побелялата коса и 1 бр. HAIR FALL CONTROL COLLAGENA Solution за спиране на косопада и стимулиране растежа на нова здрава коса. Промоцията е активна до 30.11 или до изчерпване на количествата
 
 
Действие на REcolor EXPERT COLLAGENA Solution:
 
 • Възвръща цвета на побелелите и посивели коси
 • Създава условия за поникване на нова, пигментирана коса
 • Уплътнява и защитава косъма
 • Укрепва и подхранва корените
 • Придава жизненост, блясък и еластичност
 • Подкрепя правилната структура на косъма
 • Овладява и предпазва от косопада
 • Моментално действие
 • Видими резултати още на първата опаковка! 
Действието на активните съставки:

Darkenyl™. Изключително постижение на специалистите от Givaudan Active Beauty! Патентована съставка, която научно доказано стимулира стволовите клетки на космения фоликул да синтезират повече и по-активни меланоцити. В резултат, в луковицата на косъма се произвежда повече меланин - пигментите, които които са отговорни за оцветяването на косъма. Косата започва да възвръща естествения си цвят! 
 
Защо косата побелява? 
Малко хора знаят, че косъмът тръгва да расте винаги в бял цвят. В горната част на фоликула се намират меланоцитни стволови клетки, които синтезират меланоцити. Меланоцитите произвеждат пигмент, който се съединява с израстващите косми и така те придобиват цвят. Растежът на косата е цикличен процес. Анагенна фаза, в която имаме нарастване на косата средно с по 1 см. на месец. И анннагенатна фаза, в която растежът на косата спира за период около 3 месеца. След което цикълът се рестартира отново. Образуването на цвят (пигментация) също е следва ритъм. Когато пигметните клетки се изключат в края на един цикъл и не се стартират в началото на новия, то косъмът започва да побелява. Причините за това са много, но на практика, меланоцитните стволови клетки не могат да синтезират достатъчно меланоцити, които от своя страна да произведат пигмент. 
 
Казано накратко - ако меланоцитните стволови клетки не произвеждат достатъчно пигменти, косата побелява. Ако произвеждат достатъчно, то косата расте с естественият си цвят. Благодарение на революционната съставка Darkenyl™, клетките се стимулират да продължат производството на пигмент, като по този начин не само забавяме побеляването на косата, а възвръщаме естественият цвят на вече побелялата коса с до 56% за до 4 месеца.  
darkenyldarkenyl
 
Кератин. Основен градивен елемент на косъма. Попълва нарушените зони в косъма и създава естествен защитен слой срещу вредните влияния на околната среда (UV лъчи, хлорна вода, изправяне с преса, къдрене и др). Предотвратява косопада, осигурява оптимално възстановяване, придава блясък и плътност на косата.   

Procapil ™. Патентован натурален комплекс, който преустановява и предотвратява косопада. Намалява производството на хормона дихидротестостерон (основният причинител на косопада). Многократно повишава устойчивостта на космените фоликули. Придава жизненост и блясък на изтощената коса. 

Колаген COLLAGENA. По български патент с чистота 99,5% и научно доказано молекулярно въздействие. Допринася за възстановяване и поддържана структурата на кожата на скалпа. 
 
 
Действие на HAIR FALL CONTROL COLLAGENA Solution
 
 • Овладява косопада 
 • Ускорява растежа на косата
 • Укрепва корените 
 • Възстановява увредената коса
 • Блокира вреденото действие на дихидротестостерон (DHT)
 • Подхранва, защитава и енергизира косата
 • Подобрява кръвообращението на скалпа
 • Предотвратява калцирането на космените фоликули
 • Създава условия за растеж на нова коса
 
Действието на съставките:
 
Procapil ™. Патентован натурален комплекс с отлично действие срещу косопада. Намалява производството на хормона дихидротестостерон (основният причинител на косопада). Осезаемо повишава устойчивостта на космените фоликули, преустановява и предпазва от косопада. Възстановява и поддържа правилната структура на косъма. Съставката е с доказано действие ин виво и инвитро тествана!
 
Кератин. Най-важният градивен елемент на косата. Попълва нарушените зони в косъма и създава естествен защитен слой срещу вредните влияния на околната среда (UV лъчи, хлорна вода, изправяне с преса, къдрене и др). Предотвратява косопада, осигурява оптимално възстановяване, придава блясък и плътност на косата. 
 
Магнезий. Безценно действие срещу калцирането на корена на косъма! Подпомага кръвообращението и клетъчното хранене на фоликулите. Подобрява състоянието на скалпа, създава условия за растеж на нова коса.
 
Гуарана. Намалява косопада и укрепва структурата на косъма. Подобрява кръвообращението на скалпа, увеличава жизнения цикъл на фоликулите. Ревитализира косата, ускорява растежа и повишава устойчивостта й. 

Колаген COLLAGENA. По български патент с чистота 99,5% и доказано молекулярно въздействие. Допринася за растежа и възстановяването на увредената коса. 
 
За силна, блестяща и гъста коса! Вземи уникалния HAIR FALL CONTROL.
 
 
Начин на употреба: 
Важно: Няма значение в каква последователност впръсквате продуктите в скалпа!
 
Впръскайте HAIR FALL CONTROL спрей върху скалпа и разнесете с нежни масажни движения до пълно абсорбиране. Правете процедурата 3-4 пъти на ден в продължение на 3-6 месеца. Използвайте продукта, когато косата е суха. Подходящ и за боядисани коси, и коси с кичури. Не разресвайте и не отмивайте. Пазете очите! Продуктът е в разфасовка от 125 мл.  
 
Впръскайте REcolor EXPERT COLLAGENA Solution спрей върху скалпа и разнесете с нежни масажни движения. Разрешете косата. Правете процедурата 2-3 пъти на ден в продължение на 4-8 месеца. Използвайте продукта, когато косата е суха. Подходящ за мъже и жени във всяка възраст. Подходящ и за боядисани коси, и коси с кичури. Не отмивайте. Пазете очите! До 4 месеца ежедневна употреба белите и сивите коси намаляват с до 56%, косата е плътна, жизнена и силна.  
5.6 16 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix