Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Екстракт от корен на Глухарче, 300 мл

Екстракт от корен на Глухарче, 300 мл

Цена 26.80лв. 24.12 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: Life & nature


Повече за продукта

Екстракт от корена на едно от най-забележителните растения в нашата природа - Глухрчето. Познато още като „слънчево“ растение, то е богато на важни елементи - калций, калий, желязо, фосфор, магний, мед, селен, цинк, витамини А, С, Е, В, каротин, флавоноиди, полизахариди, инулин, холин, органични киселини и др.

Благодарение на състава си, подпомага тонуса на организма, функцията на черния дроб и метаболитните процеси. Благоприятно действие върху кръвоносната и сърдечно-съдовата система, при високи нива на холестерол, висока кръвна захар, ниска костна плътност и нарушения на нервната система. 

Съдържащите се в корена на Глухарчето сапонини подпомагат процесите на детоксикация и нехранене на повредените клетки, образувайки трудно разтворими съединения с холестерина и извеждане на излишъка. Горчивото вещество тараксацин, също съдържащо се в корена, подпомага процесите на образуването на левкоцити, като по този начин подкрепя имунната система, особено в борбата с ракови клетки.

Приемането под формата на чист екстракт подпомага оптимално бързото и пълноценно усвояване състава на корена на Глухарче. 

Полезните свойства на корен от Глухарче са отдавна известни при редица проблеми, като: колит, цистит, хепатит, анорексия, артрит, екзема, остеопороза, захарен диабет, анемия, атеросклероза, нарушения на съня, намалена стомашна киселинност и много други. 

ПОРЪЧАЙ ТУК

 

Начин на употреба: Препоръчителна доза за дневен прием – 30ml дневно, два пъти по 15ml, 30 минути преди хранене. Продуктът е предназначен за лица над 18 години! Да не се превишава указаната дозировка! Не използвайте продукта ако сте алергични към някои от съставките. Не приемайте продукта ако имате камъни в жлъчката или запушване на жлъчните пътища. При язва и гастрит, приемайте продукта след съгласуване с лекар.

5.0 147 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix