Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Екстракт от корен Кръвен здравец, 300 мл.

Екстракт от корен Кръвен здравец, 300 мл.

Цена 26.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: LIFE Nature&Nutrition


Повече за продукта

Продуктът Екстракт от корен Кръвен здравец представлява воден извлек от корена на мощната билка Кръвен здравец (radix geranium sanguineum L), която има благоприятно действие при извеждането на свободните радикали от организма. Подкрепя функциите на имунната система, жизнеността и бодростта на организма. Подпомага процесите при производството на червени кръвни тела, които са носители на хемоглобина, както и при преноса на кислород на клетъчно ниво. 


Коренът на кръвен здравец е с антиоксидантно действие и подпомага "очистването" от повредените клетки. Благоприятно действие върху кръвните показатели стомашно-чревния тракт. Успокояващи и противовъзпалителни свойства. Продуктът може да се прилага без прекъсване за дълъг период от време.

ПОРЪЧАЙ ТУК

Начин на употреба: Препоръчителна доза за дневен прием:

30 ml дневно, разделена на 3 приема - сутрин, обед и вечер, 30 минути преди хранене.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди употреба. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст! Да не се приема по време на бременност и кърмене. Не се препоръчва за лица, алергични към някоя от съставките. Преди прием при нисък хемоглобин, след оперативна интервенция, лъчетерапия и химиотерапия консултация с личен, лекуващ лекар.

 

4.9 42 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix