Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Flex Optima ARTHRO Comfort - за стави и кости, 30 капсули

Flex Optima ARTHRO Comfort - за стави и кости, 30 капсули

Цена 19.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: BioNova Pharmasuticals Life-FM-TU


Повече за продукта

Натурално и бързо решение при болки в ставите, намалена костна плътност, остеопороза, артрит. Flex Optima ARTHRO Comfort е иновативен продукт с бързо действие, съдържащ природно мумийо и свински желатин - безценни съставки за ставите и костите! Изключително полезно действие:
 
  • Повишаване на костната плътност
  • Подкрепа при ставно-артритни болки и остеопороза
  • По-бързо зарастване на костите при счупване
  • Повече устойчивост за костите
  • Повече подвижност и гъвкавост за ставите
  • Противовъзпалителни свойства
  • Свобода на движението
 
Какво да знаем за съставките:
 
Природно Мумийо. В трактатите на Хипократ и Авицена на мумийото е отредена ролята на най-ефикасното природно средство при проблеми с опорни-двигателния апарат. То съдържа над 50 химични елемента и около 30 биологични вещества, макро и микро елементи, аминокиселини, витамини, етерични малса. Отличен източни на калций, фосфор, желязо, калий мед цинк и др. Но по-интересното е, че съотношението и пропорциите между тях са максимално полезни за нашето тяло. Освен полезно за костите, природното мумийо се използва и за повишаване на имунитета, при анемия, високо кръвно, дихателни заболявания, при отоци, кръвоизливи в меките тъкани, подпомага заздравяването на раните, действа съдоразширяващо и др.  
 

Свински желатин. Отличен източник на колаген с оптимална усвояемост. Поддържа хрущялите в ставите, помага за предотвратяване на дегенерацията им. Богат на много аминокислеини, той е безценен са подвижността на ставите, здравината и устойчивостта на костите. Високи противовъзпалителни и облекчаващи свойства при артрит. Също така има полезно действие върху стомашната лигавица и храносмилането.

За силни кости и подавижни стваи, поръчвайте натуралния  Flex Optima ARTHRO Comfort!

ПОРЪЧАЙ ТУКНачин на употреба:  1 капсула на ден – сутрин, преди хранене.

Съставки капсула: свински желатин и природно мумио, опаковани в капсули от желатин. Препоръчваната доза за дневен прием от 1капсула съдържа:–450мг свински желатин и 50мг мумио. Продукт за лица над 18 годишна възраст. Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се приема по време на бременност и кърмене. Да не се приема от лица, чувствителни и/или алергични към някоя от съставките. Съхранение: На сухо и проветриво място, далеч от пряка слънчева и флуоресцентна светлина.

4.7 17 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix