Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
ХЕЛИКС ФЛЕКСИ с екстракт от охлюв - за здрави стави и кости 200 мл.

ХЕЛИКС ФЛЕКСИ с екстракт от охлюв - за здрави стави и кости 200 мл.

Цена 18.70 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: Golden Snail


Повече за продукта

Опорно-двигателната ни система и нейното състояние е от основно значение за качеството ни на живот. С възрастта, както и под въздействието на множество фактори, в нея могат да настъпят редица неблагоприятни промени-крехки кости, болезнени сухожилия и мускули. Опитът показва, че те не минават с времето.  

ХЕЛИКС ФЛЕКСИ с екстракт от охлюв - за здрави стави и кости 200 мл. е натурална добавка разработена в БАН, която повлиява благоприятно подвижността на ставите, състоянието на костите и общото функционално състояние на организма.

Благодарение на състава си ХЕЛИКС ФЛЕКСИ:

  • Оказва благоприятно влияние върху опорно-двигателния апарат
  • Укрепва ставните хрущяли и сухожилия
  • Стимулира имунната система;
  • Увеличава синтеза на хиалуронова киселина
  • Има антиоксидантно и тонизиращо действие.
  • Влияе благоприятно на гъвкавите връзки в човешкото тяло

 

Действие на съставките:

Хранителната добавка „Хеликс Флекси” (200 мл.) съдържа екстракт от охлюви и желатинов хидролизат.

Екстракт от охлюви: Биохимичните анализи показват, че в екстрактът от охлюви се съдържат ензими, глюкозаминогликани, гликопротеини, уронови киселини и олигоелементи (мед, цинк, калций и желязо). Глюкозамините са естествените компоненти в човешкото тяло, които са отговорни за здравината и еластичността на ставния хрущял. Те увеличават синтеза на хиалуронова киселина, която действа благоприятно на ставите и поддържа гладки ставните повърхости. Подпомага изграждането на колагена и еластина, като по този начин влия благоприятно на гъвкавите връзки в човешкото тяло.

Желатинов хидролизат: Колагенът е градивният елемент на тялото - кости, мускули, сухожилия, връзки, кожа, хрущяли. С възрастта той намалява като прави тялото уязвимо към болки в мускулите, крехки кости и болезнени стави. Затова синтеза на колаген е от решаващо значение за състоянието на ставите и костите.Хеликс флекси е обогатен с желатинов хидролизат, който е ценен аминокиселинен източник за структурата на колагена. 

 

КУПИ ТУК


Начин на употреба: Предназначен е за вътрешна употреба във вид на сироп с приятен аромат на ябълка.2-3 пъти дневно, преди хранене по 5-10 ml.
Съхранение : В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25ºС и относителна влажност на въздуха до 70%. Да се съхранява на място недостъпно за деца!

 

Екстрактът се извлича от охлювите без да им бъдат причинявани каквито и да било страдания и наранявания. Процесът е максимално доближен до този в естествената им среда като въздействието върху охлювите е положително. Охлювите се гледат с внимание и грижа и събирането на секрет от тях не нарушава нормалния им начин на живот.
За разработката, научните изследвания и производството НЕ се използват опити върху животни!
4.9 1755 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix