Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Хепатекс (Hepatex) за добра функция на черния дроб и жлъчката, 300 мл

Хепатекс (Hepatex) за добра функция на черния дроб и жлъчката, 300 мл

Цена 36.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: LIFE Nature&Nutrition


Повече за продукта

В черния дроб се обработват и разграждат веществата, които приемаме. Неговата правилна функция е от основно значение за правилното функциониране на организма. Употребата на алкохол и цигари, ниското качество на храните, приемът на медикаменти, са само част от "замърсителите" на черния дроб. Продуктът Хепатекс (Hepatex) представлява комбинация натурални екстракти от две мощни растения -  Артишок и Магарешки бодил (Бял трън), които имат благоприятно въздействие при процесите на прочистването от шлаки и токсини и регенерация на черния дроб. Подкрепят правилната функция на жлъчката и стомашно-чревния тракт. Продуктът е обогатен с витамин В12.

Какво да знаем за съставките
 
Екстракт от Артишок. С богато съдържание на цинарин - силен антиоксидант, подкрепящ детоксикиращите и регенериращи функции на черния дроб и на отделителната система. Екстрактът допринася за нормалната функция на жлъчката и черния дроб. Подпомага естествената детоксикираща дейност на организма. Благоприятно повлиява храносмилателните процеси и функциите на стомашно-чревния тракт. Съдейства за намаляването на мастните депа. Съдейства при контрола над кръвната захар. 
 
Екстракт от Магарешки бодил (Бял трън). Билката е добре позната с благоприятното действие върху функциите на черния дроб. Съдейства при процесите на пречистване и регенериране на органа. Подпомага организма при чернодробни, бъбречнокаменни и жлъчни проблеми. В състава на билката се съдържа силимарин, който действа благоприятно върху жлъчната и бъбречната дейност, върху нивата на кръвната захар. Подходящ за употреба при редовна консумация на алкохол и вредни храни и вещества


Начин на употреба: 1 флакон Хепатекс е 300 мл. За профилактика, приемайте Хепатекс веднъж на ден по 15 мл. преди хранене. При настъпили вече проблеми с черния дроб, приемайте 2 пъти на ден по 15 мл. преди хранене. Не се препоръчва по време на бременност и кърмене или ако имате непоносимост към някоя от съставките. Не се препоръчва при гастрит, при запушени жлъчни пътища. При проблеми с кръвното и диабет - предварителна консултация с лекат. Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене. Разклатете преди употреба.
5.0 136 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix