Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Хром + Гарциния, 30 таблетки

Хром + Гарциния, 30 таблетки

Цена 7.60 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: VITAGOLD


Повече за продукта

Продуктът Хром и Гарциния е натурална хранителна добавка, която подпомага организма при контрола на апетита, особено към сладки храни. Действа благоприятно върху метаболитните процеси и подпомага освобождаването от излишни мазнини и задържане течности. Благоприятно въздействие срещу превръщането на калориите в телесни мазнини. Подходящ за прием при наднормено тегло, висок апетит към сладки и калорични храни, непълноценно хранене, дефицит на желязо и хром, продължителен стрес.

 
Какво да знаем за съставките:

Хром. Дефицитът на Хром може да доведе до: усещане за сухота в устата, постоянна жажда, често уриниране, качване на килограми без видима причина, повишен апетит, тревожност, главоболие, болки в мускулите. Хромът е от първостепенно значение при производството на инсулин и при мастната обмяна. Подпомага тонуса и жизнеността на организма.


Екстракт от Гарциния Камбоджа. Извлича се от специално дърво, намиращо се в Южна Азия. Подпомага редуцирането на въглехидратния метаболизъм и намаляването на мазнините в мастните депа. Действа благоприятно при повишен и/ трудноконтролируем апетит, при наднормено тегло, при високи нива на кръвната захар и холестерол, при натрупани токсини. 
 
Начин на употреба: По една таблетка дневно с 200 мл. вода
4.8 24 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix