Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Хигиенен и антиоксидантен спрей COLLAGENA Think Smart, 100 мл.

Хигиенен и антиоксидантен спрей COLLAGENA Think Smart, 100 мл.

Цена 9.80лв. 8.33 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: COLLAGENA


Повече за продукта

2в1 Хигиенен и антиоксидантен спрей COLLAGENA Think Smart. С Алкохол, Джинджифил, Колоидно сребро, Чаено дърво и Колаген. Ефикасно и бързо отстранява замърсявания и поддържа оптимална чистота. Осигурява висока антиоксидантна защита и подхранва в дълбочина. Поддържа правилната структура на кожата на ръцете. Подходящ за ежедневно често хигиенизиране.

Действието на активните съставки
 
Алкохол. Премахва замърсяванията, съдейства за унищожаването на вируси, бактерии и микроби, поддържа добрата хигиена.  

Джинджифил. С мощна антиоксидантна активност подпомага детоксикацията на дермата.
 
Колоидно сребро. Съдейства за елиминирането на над 600 вируса, микроби, бактерии и паразити. Създава защитен слой върху кожата и помага при предотвратяване на зарази.
 
Чаено дърво. Известно е с антибактериалните и антисептичните си свойства. Почиства кожата в дълбочина и помага при възпаления, алергични реакции, инфекции.
 
Колаген COLLAGENA. Българският колагенов хидролизат с чистота 99,5%, произведен по патент, е с научно доказано молекулярно въздействие. Възстановява и поддържа правилната структура на кожата! Колагенът по български патент е гаранция за въздействие в дълбочина. Активира обмяната на веществата на съединителната тъкан и стимулира образуването на нови колагенови фибри.

 
Осигури си отлична хигиена и висока антиоксидантна активност с 2в1 - Хигиенен и антиоксидантен спрей COLLAGENA Think Smart

ПОРЪЧАЙ ТУК
 
Начин на употреба: Хигиенизиране на ръце: Впръскайте няколко пъти върху дланите на ръцете и обтривайте до пълно абсорбиране. Без отмиване! Може да използвате върху различни повърхности за допълнителна хигиена. 

Предупреждение! Продуктът е запалим, съдържа над 60% алкохол. Да не се излага на директна слънчева светлина и източници на запалване. Да не попада в очите. Да се пази далеч от деца. Да не се прилага на наранена кожа. Да не се прилага при чувствителност към някоя от съставките.

Съхранение: Да се съхранява на хладно и добре проветриво място, плътно затворен.      
4.8 25 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix