Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
IMMUNO ACTIVATOR - тройна формула - за силен имунитет, 30 капсули

IMMUNO ACTIVATOR - тройна формула - за силен имунитет, 30 капсули

Цена 19.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: BioNova Pharmasuticals Life-FM-TU


Повече за продукта

Подсилете имунитета и устойчивостта на организма срещу зарази с IMMUNO ACTIVATOR - тройна формула. Отлична формула от 3 топ съставки: Черен бъз, Джинджифил и Карамфил с бързо и оптимално усвояване. Повишава естествените защитни сили, осигурява висока антиоксидантна защита и подкрепя нормалните функции на дихателната система. Благодарение на мощните натурални съставки, IMMUNO ACTIVATOR.

  • Бързо действаие за повишаване на имунитета
  • Помага срещу микроби и вируси
  • Полезен за изчистване на организма от токсини
  • Полезен за предпазване от настинки и грип
  • Полезен при проблеми с дихателната система
  • Помага за цялостното укрепване на организма
 
Какво да знаем за съставките
 
Джинджифил. Изключително полезен за организма, особено за повишаване на защитните сили в период на грипове и настинки. Един от най-мощните растителни антиоксиданти! Джинджеролът в корена имат полезно действие срещу проблеми, свързани с възпаления в тялото. Повишава имунитета и устойчивостта на организма срещу вредни елементи. Подпомага възстановителните процеси. Полезен при кашлици, грип, инфекции и настинки. Съдейства за пречистване на дихателните пътища, повишава дихателния капацитет. Подкрепя кръвоносната система, балансира кръвното налягане, подпомага стомашната функция и правилното производство на храносмилателни ензими. Съдейства за поддържане на здравословно тегло. Повлиява положително нервната система и съдейства за намаляване на болките. Джинджифилът е полезен за контрол над кръвната захар. Високата антиоксидантна активност помага при изчистването на организма от токсините. 
 
Черен бъз. Отличава се с много мощен имуностимулиращ ефект. Има силни противовирусни и противовъзпалителни свойства. Подобрява клетъчното хранене и има висока антиоксидантна активност. Богат на биофлавоноиди, витамини, минерали, макро и микроелементи. Действа отлично срещу инфекции на горните дихателни пътища, пневмонии и бронхити. 
 
Карамфил. Много високи антивирусни свойства. Силна антиоксидантна активност, която намалява риска от зарази и настинки. Съдейства за пречистване на организма от вредни елементи. Противовъзпалителни и антиалергични свойства. Богат на витамин С. 
 
За силен имунитет и устойчив организъм, вземете  IMMUNO ACTIVATOR - тройна формула!
 
 
Начин на употреба: 1 капсула на ден –сутрин, преди хранене. Препоръчваната доза за дневен прием от 1 капсула съдържа: черен бъз, плод – 150 mg екстракт от карамфил 150 mg - екстракт от джинджифил – 150 mg. Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се приема по време на бременност и кърмене. Да не се приема от лица, чувствителни и/или алергични към някоя от съставките. Съхранение: На сухо и проветриво място, далеч от пряка слънчева и флуоресцентна светлина.
4.8 22 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix