Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Интензивен термо гел за отслабване Cosmetic Line с -40% отстъпка

Интензивен термо гел за отслабване Cosmetic Line с -40% отстъпка

Цена 33.80лв. 20.28 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: COLLAGENA


Повече за продукта

Продуктът Интензивен термо гел за отслабване Cosmetic Line представлява натурална комбинация от високо наситени екстракти от Гуарана и Морски водорасли, които съдействат разграждането на мастните депа на локално ниво. Благодарение на това можем да редуцираме обиколките точно там, където имаме нужда. Продуктът подкрепя еластичността на кожата и съдейства да е с гладка и нежна текстура. Подобрява кръвообращението. Попива бързо, не оставя мазни следи и има съвсем деликатен термо ефект. Подходящ за всеки тип кожа.
 
Какво да знаем за съставките
 
Гуарана. Използва се като стимулатор на разграждането на мастните депа. Локалното нанасяне на съставката върху зони с натрупани мазнини съдейства за тяхното редуциране, като едновременно Гуараната подпомага клетъчното хранене и еластичността на кожата. Богатото съдържание на кофеин, теобромин и теофилин обуславя липолитичните свойства на съставката. Действа благоприятно при отводняването и детоксикирането на тъканите.
 
Морски водорасли. Съдейства при регенерацията и възстановяването на кожата. Хидратиращи и антиоксидантни свойства. Съдействат разграждането на мазнини, включително дългогодишни мастни натрупвания. Благоприятстват за гладка текстура на кожата. Подхранващо и детоксикиращо действие.

 
Интензивният термогел НЕ съдържа, парабени, силикон, минерални масла, синтетични оцветители, петролни деривати
 
ПОРЪЧАЙ ТУК
 
Начин на употреба: Гелът се употребява ежедневно. Нанася се равномерно върху закръглените участъци на тялото с леки масажни движения до пълното му попиване, след което кожата се масажира с леки потупвания. Създава усещане за затопляне.

4.9 84 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
За висок имунитет и силен организъм ползвам
ГЛАСУВАЙ


aswisepix