Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Изчистване от токсини и добри кръвни показатели

Изчистване от токсини и добри кръвни показатели

Вземи с отстъпка доказано ефективната природна комбинация от български билки...

Цена 47.10лв. 37.68 лв.

Брой
arrow 1 arrow

add to cart
buy now


Повече за продукта

Вземи с отстъпка доказано ефективната природна комбинация от български билки за изчистване на токсините и перфектни кръвни показатели!

Промоцията включва:

- Екстракт от Корен Кръвен здравец 300 мл.

- Екстракт от Корен на глухарче 300 мл.

 Редовната цена на двата продукта е 47,10 лв. Промоционалната - 37,68 лв. Спестяваш 9,42 лв.!

Действие на комплекта:

 • Неутрализира свободните радикали, изчиства организма от натрупаните токсини
 • Повишава нивото на хемоглобин, подобрява кръвните показатели
 • Антиканцерогенно действие 

Действие на продуктите:

Екстракт от корен Кръвен здравец (radix geranium sanguineum L) има тонизиращо и имуностимулиращо действие. Той неутрализира агресивното действие на свободните радикали, натрупани в организма вследствие на жизнената дейност и излагането на токсични влияния. Подпомага работата на кръвотворната система като стимулира производството на червени кръвни тела. Подобрява преноса на кислород на клетъчно ниво.

Физиологично активните вещества от корените на кръвен здравец стимулират производството на кръвните клетки. Една част от белите кръвни телца (лимфоцитите) изграждат имунната система. Тя защитава организма от чуждите “агенти” – вируси, бактерии, гъбички, ракови клетки. Ето защо здравецът дарява здраве. Червените кръвни телца са носители на хемоглобина. Когато той е в достатъчно количество и е с добро качество, човекът е бодър, силен и трудоспособен. Корените на кръвния здравец са богати на мощни антиоксиданти, които способстват за прочистването на организма от токсините, които се натрупват в него. Това е основната причина, поради която антиоксидантите забавят в значителна степен процесите на стареене в организма. Той стимулира кръвотворенето и най-вече растежа на лимфоцитите. Екстрактът от коренища на кръвен здравец може да бъде прилаган без прекъсване за по-дълъг период от време.

Коренища на кръвен здравец (radix geranium sanguineum L) имат изразено антиканцерогенно действие от някои синтетични химиотерапевтици. Поради мощната стимулация на кръвотворенето не се наблюдава падане на левкоцитите под критичен минимум, както и анемични състояния, организмът се “очиства” бързо от натрупващите се от лъчетерапията токсини в него. Лъчетерапевтичния курс се понасят по-леко.

 • Тонизира и имуностимулира
 • Неутрализира свободните радикали, изчиства организма от натрупаните токсини
 • Стимулира производството на червени кръвни тела
 • Повишава нивото на хемоглобин, подобрява кръвните показатели
 • Подобрява преноса на кислород
 • Антиканцерогенно действие 

Екстракт от корен на глухарче:

В науката е известно, че раковите клетки се хранят с холестерин, белтъци и комплексни липидни съединения от кръвния серум. Съдържащите се в корена на глухарчето сапонинисвързват холестерина, образувайки с него трудно разтворими съединения, извежда излишъка извън организма-точно по този начин обрича раковите клетки на глад и гибел. Горчивото вещество тараксацин, също съдържащо се в корена, стимулира образуването на левкоцити и активизира имунната противоракова защита на организма.

 • Има тонизиращ ефект;
 • Доказано е, че коренът от Глухарче действа положително при онкоболни пациенти като атакува раковите клетки, без да въздейства върху останалите клетки. Това свойство се дължи на високото съдържание на инулин в корените му.
 • Подпомага организма при проблеми с кръвоносната система;
 • Подпомага пречистването на кръвта;
 • Подобрява кръвообръщението;
 • Намалява нивото на холестерола;
 • Засилва чревната перисталтика;
 • Спомага за правилното функциониране на сърдечния мускул;
 • Подпомага дейността на черния дроб и стимулира метаболизма.

КУПИ С ОТСТЪПКА ТУК

Начин на употреба:

За Екстракт от Корен Кръвен здравец: 

Препоръчителна доза за дневен прием:

30 ml дневно, разделена на 3 приема - сутрин, обед и вечер, 30 минути преди хранене.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди употреба. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст! Да не се приема по време на бременност и кърмене. Не се препоръчва за лица, алергични към някоя от съставките. Преди прием при нисък хемоглобин, след оперативна интервенция, лъчетерапия и химиотерапия консултация с личен, лекуващ лекар.

За Екстрат от Корен на глухарче:

Препоръчителна доза за дневен прием – 30ml дневно, два пъти по 15ml, 30 минути преди хранене. Продуктът е предназначен за лица над 18 години! Да не се превишава указаната дозировка! Не използвайте продукта ако сте алергични към някои от съставките. Не приемайте продукта ако имате камъни в жлъчката или запушване на жлъчните пътища. При язва и гастрит, приемайте продукта след съгласуване с лекар.

 

 

.

 

 

 

4.6 14 Супер Оферта

poll top
Моят любим серум за лице
ГЛАСУВАЙ


aswisepix