Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Капсули за красота, 60 капсули

Капсули за красота, 60 капсули

Цена 22.60 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: VITAGOLD


Повече за продукта

Продуктът Капсули за красота представлява специално разработена формула с подбрани съставки, които подпомагат разкрасяването на кожата, косата, ноктите. Влияят благоприятно върху метаболизма, снабдяват с ценни вещества, антиоксидантни и тонизиращи свойства. 

Благодарение на ефикасната комбинация от съставки, Капсулите за красота повлияват положително вида на кожата и косата, подпомагат здравината на ноктите. Подкрепят растежа на косата, плътността и блясъка на косъма. Благоприятно действие върху вида на кожата и свежестта на тена. Съдейства при намаляването на мазнините и извеждането на токсините от организма. Капсули за красота са подходящи за прием при хора между 18 и 60 години.


Какво да знаем за съставките
 
Масло от вечерна роза. Богато на мастни киселини Омега 3 и Омега 6. Те подпомагат обмяната на веществата в тялото и естествения баланс на хормоните.

Витамини C, E, B1, B2, B6 и B12. Богата гама от витамини от първостепенно значение за организма. Витамин С е с висока антиоксидантна активност, а в комбинация с вит. Е подпомага процеса на синтез на хемоглобина и белтъците в тялото. Подхранващо и подсилващо действие върху косата и ноктите. Комбинацията от вит. В1, В6, В12 спомагат разграждането на излишните мазнини и подпомагат метаболизма.

Екстракт от просо. Богат на витамини А, В1, В5, РР, пантотенова киселина и минерали Р, Mg, F, Mn, S, които са от първостепенно значение при поддържане на нормални метаболитни процеси в кожата и корените на косата. Екстрактът се състои от силициева киселина, която подпомага възстановяването и укрепването структурата на косата. Овлажняващи и подхранващи кожата свосйтва.

Пантотенова киселина. Известна още като Витамин В5, действа благоприятно при кожни проблеми като акне и алергични реакции. Подпомага неврологичните процеси и действието на мускулните клетки.
 
Капсули за красота - Ти също можеш да блестиш! Малка тайна за красота в 1 капсула!
 

Начин на употреба. Два пъти дневно по 1 капсула. Препоръчителна е дълготрайна употреба.
4.5 10 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix