Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Комплект: Мъжка сила и пречистване на черния дроб

Комплект: Мъжка сила и пречистване на черния дроб

Цена 56.60лв. 42.00 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: LIFE Nature&Nutrition


Повече за продукта

Вземи Комплект: Мъжка сила и пречистване на черния дроб на супер цена само 42 лв. Редовна цена за двата продукта: 56,60 лв. Спестяваш: 14,60 лв. 

Комплектът включва:

  • 1 брой Екстракт от Бабини зъби, 300 мл.
  • 1 брой Хепатекс (Hepatex), 300 мл.

Действието на продуктите

Хепатекс. В черния дроб се обработват и разграждат веществата, които приемаме. Неговата правилна функция е от основно значение за правилното функциониране на организма. Употребата на алкохол и цигари, ниското качество на храните, приемът на медикаменти, са само част от "замърсителите" на черния дроб. Продуктът Хепатекс (Hepatex) представлява комбинация натурални екстракти от две мощни растения -  Артишок и Магарешки бодил (Бял трън), които имат благоприятно въздействие при процесите на прочистването от шлаки и токсини и регенерация на черния дроб. Подкрепят правилната функция на жлъчката и стомашно-чревния тракт. Продуктът е обогатен с витамин В12.

Какво да знаем за съставките
 
Екстракт от Артишок. С богато съдържание на цинарин - силен антиоксидант, подкрепящ детоксикиращите и регенериращи функции на черния дроб и на отделителната система. Екстрактът допринася за нормалната функция на жлъчката и черния дроб. Подпомага естествената детоксикираща дейност на организма. Благоприятно повлиява храносмилателните процеси и функциите на стомашно-чревния тракт. Съдейства за намаляването на мастните депа. Съдейства при контрола над кръвната захар. 
 
Екстракт от Магарешки бодил (Бял трън). Билката е добре позната с благоприятното действие върху функциите на черния дроб. Съдейства при процесите на пречистване и регенериране на органа. Подпомага организма при чернодробни, бъбречнокаменни и жлъчни проблеми. В състава на билката се съдържа силимарин, който действа благоприятно върху жлъчната и бъбречната дейност, върху нивата на кръвната захар. Подходящ за употреба при редовна консумация на алкохол и вредни храни и вещества

Начин на употреба: 1 флакон Хепатекс е 300 мл. За профилактика, приемайте Хепатекс веднъж на ден по 15 мл. преди хранене. При настъпили вече проблеми с черния дроб, приемайте 2 пъти на ден по 15 мл. преди хранене. Не се препоръчва по време на бременност и кърмене или ако имате непоносимост към някоя от съставките. Не се препоръчва при гастрит, при запушени жлъчни пътища. При проблеми с кръвното и диабет - предварителна консултация с лекат. Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене. Разклатете преди употреба.


Продуктът Екстракт от Бабини зъби представлява воден извлек от мощната българска билка Бабини зъби, която е известна със своето благоприятно действие върху: мъжката сила при мъжете, цялостното тонизиране на организма. Подпомага организма при изчистването на холестероловите плаки, подпомага функцията на черния дроб и действа благоприятно върху опорно-двигателния апарат. Високи антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Богата е на стероидни сапонини, алкалоиди, флавоноиди, гликозоди и рутин, билката съдейства за увеличаване нивата на мъжкия хормон, чрез повишаване на нивата на друг хормон в кръвта - лутеинизиращ хормон (ЛХ). Но това действие е присъщо само на българския Tribulus Terrestris (Бабини зъби), защото именно специфичните особености на нашия климат и релеф обуславят качеството и състава на растението.

Течен екстракт, бързо усвоим от организма. Полезно действие върху мускулатурата, мъжката сила, общия тонус и с благоприятно действие при повишен холестерол и холестеролови плаки.

ПОРЪЧАЙ ТУК


Начин на употреба: Екстракт от Бабини зъби: Един флакон е 300 мл. Препоръчителната дневна доза е 10-20 мл. Примерна схема на прием: 10 мл. всяка сутрин на гладно и 10 мл. 30-40 мин. Преди тренировка или полов контакт. Не превишавайте препоръчителната дневна доза!  

5.0 108 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
За висок имунитет и силен организъм ползвам
ГЛАСУВАЙ


aswisepix