Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Максофен (Maxofen), 30 капсули

Максофен (Maxofen), 30 капсули

Цена 32.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: VITAGOLD


Повече за продукта

Продуктът Максофен представлява иновативна формула от 8 активни съставки, която действа благоприятно при болка, оток и възпаления. Съдейства при регенериране на периферните нерви и подхранване на ставния хрущял. Максофен се препоръчва при проблеми като дискова херния, радикулит, плексит, ишиас, шипове в областта на врата, свързани с болка и изтръпване по хода на периферните нерви. Съставките в Максофен съдействат за намаляване на сковаността в гърба и кръста и за свободно движение. Благоприятно въздействие при регенерацията на ставния хрущял.

Какво да знаем за съставките

Серациопептидаза. Ензим, притежаващ белтъчна структура, който се извлича от бактерията Serratia marcescences. Серациопептидазата съдейства възстановяването при ставно-мускулни проблеми. Тя има свойството да блокира медиаторите на възпалението, като съдейства за намаляване на болката и отока в тъканите и ускорява възстановяването.

Уридинмонофосфат. Пиримидинов нуклеотид, който участва в синтеза на нуклеинови киселини. По този начин уридинмонофосфат има полезно действие при стимулиране на невронния метаболизъм и увеличаване невронната проводимост. 

Хеликс комплекс максима. Съдържа специални протеини, извлечени от охлюви, които подпомагат подхранването на ставния хрущял, ставни връзки и сухожилия.

Куркума. Действа благоприятно при блокиране медиаторите на възпалението и при възстановяването при възпалителни и дегенеративни ставни проблеми. Висока антиоксидантна активност.

Пиперин. Естествен алкалоид, който действа благоприятно при настъпили възпаления, като подкремя бионаличността и ефективността на куркумата.

Екстракт от Босвелия. Позната още като “Индийска лиана”, е дърво, чиито плодове притежават благоприятни свойства върху ставите

Фолиева киселина. Подпомага регенерацията на аксоните и функционалното възстановяване на периферната нервна система след травми. Съдейства срещу образуването на кристали от мононатриев урат, които се отлагат в ставите.

Витамин B12. Допринася за поддържане на миелиновата обвивка на нервните клетки и подпомага действието на уридинмонофосфат.

ПОРЪЧАЙ ТУК

Начин на употреба: Витаголд препоръчва прием на 1 капсула дневно, 30 мин преди хранене. Не се препоръчва на деца под 12 години, бременни и кърмещи жени.
4.9 37 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix