Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
За поръчка: 0894 44 41 76
2 бр. Екстракт от Мурсалски чай с отстъпка и подарък Екстракт от Бабини зъби

2 бр. Екстракт от Мурсалски чай с отстъпка и подарък Екстракт от Бабини зъби

Вземи 2 броя от билката ЧУДО на България Мурсалски чай с 10% ОТСТЪПКА и ПОДАРЪК...

Цена 41.04 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: Life Nutrition
add to cart
buy now


Повече за продукта

Вземи 2 броя от билката ЧУДО на България Мурсалски чай с 10% ОТСТЪПКА и ПОДАРЪК Екстракт от Бабини зъби за мъжка сила. Редовна стойност на трите продукта: 65,40 лв. Промо цена за трите продукта: 41,04 лв. Спестяваш 24,36 лв!

Българската природа е повече от вълшебна. По нашите земи се срещат изключителни билки, които печелят признание от хиляди хора по целия свят. Мурсалският чай е една от тях. В древни времена се е ползвал за по-бързо зарастване на прободните рани. Но с течение на времето, хората започнали да виждат, че ефектите му далеч по-големи. Билката съдържа 22 елемента, всичките от най-голяма важност за човешкия организъм, включително и така ценният селен. По-интересното е, че в състава му има и цинк – елементът, който подпомага усвояването на всички останали. Или както народните лечители казват, в тази блика Майката Природа е вложила огромен лечебен замах.

  • Повлиява успешно белодробни заболявания, кашлици, анемии, заболявания на черния дроб, нарушения на нервната система
  • Балансира кръвното налягане, укрепва костите, подпомага репродуктивността, а при мъжете и потентността
  • Подпомага функцията на панкреаса, полезен за очите, предпазва от настинки и грип
  • Много мощен имуностимулатор, антиоксидант и диуретик.
  • Изчиства токсините на клетъчно ниво, забавя стареенето и хармонизира процесите в организма цялостно.


Защо Екстракт? Защото растейки високо в планината, билката има твърда структура, която й помага да устои на температурните амплитуди. Но тази структура не позволява на горещата вода (традиционния чай) да извлече полезните й елементи. И по-точно, извлича 3-7% от тях. В Екстрактът от Мурсалски чай с марка Life Nutrition, процентът на полезните елементи е над 90! И билката вирее в съвсем естествената си среда!

Благодарение на Екстракта, ние можем по-бързо и пълноценно да се възползваме от този природен дар.

И само сега вземи 2 броя Екстракт от Мурсалски чай (300 мл) с отстъпка и подарък за мъжка сила - Екстракт от Бабини зъби (300 мл.)

КУПИ ТУК


Начин на употреба. Приемайте от Екстракта от Мурсалски чай и от Екстракта от Бабини зъби по 10 мл. всяка сутрин на гладно. Можете да вземете втора доза от 10 мл. от Екстракт от Бабини зъби 30 мин. преди полов контакт или тренировка. Не превишавайте дневната доза. Хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене!

4.9 (от 1918 гласа)

poll top
След колко време Серумът срещу мимически бръчки с ботокс ефект даде видими резултати при вас?
ГЛАСУВАЙ


Билкови Екстракти България
ул. „Кричим“ 12София,България 1421
Телефон: 089 444 4176
aswisepix