Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Намален холестерол и пречистен черен дроб

Намален холестерол и пречистен черен дроб

Когато се храним с храна, богата на животински мазнини, яйца (жълтъци),...

Цена 53.10лв. 42.48 лв.

Брой
arrow 1 arrow

 • Производител: Bioline Natural Products
add to cart
buy now


Повече за продукта

Когато се храним с храна, богата на животински мазнини, яйца (жълтъци), употребяваме алкохол, в организмът ни се натрупва голямо количество холестерол. Холестеролът е нормален продукт на обмяната на веществата. Когато той е в излишък в организма, това може да доведе до развитие на много заболявания, и на първо място-атеросклерозни артерии. Те влекат със себе си кислороден глад на тъканите, опасност от инфаркт, инсулт, гангрени. При излишък на холестерол в кръвта се нарушава функцията на много органи, включително и на черния дроб. Фармакологичните препарати срещу високия холестерол обикновено са натоварващи за черния дроб и не са подходящи за продължително използване.

Комплект "Намален холестерол и пречистен черен дроб" включва натурални български екстракти:

- Екстракт от Магарешки бодил 300 мл.

- Хепатекс (Hepatex) 300 мл.

Редовната цена на двата продукта е 53.10 лв. Промоционалната - 42.48 лв. Спестяваш 10,62 лв.!

Действие на комплекта:

 • Подкрепя функциите на черния дроб и процесите на регенерацията му.;
 • Спомага за понижаването на холестерола;
 • Подобряване на тонуса
 • Превенция срещу сърдечно-съдови заболявания;
 • Превенция срещу заболявания на черния дроб.

Действия на продуктите:

Екстрактът от магарешки бодил (Onopordum acanthium) е богат на флавоноиди и най-вече на силимарин - силен противотоксичен агент, който подпомага детоксикацията на организма и елиминирането на свободните радикали. Екстрактът от Магарешки бодил подкрепя функциите на черния дроб и процесите на регенерацията му. Подобрява състоянието на кожата. Допринася за правилното функциониране на простатата и повишава потентността. Силен антиоксидант с изразено тонизиращо и укрепващо действие. Подобрява състоянието след циpoзa и xpoничeн xeпaтит, пpичинeни oт злoyпoтpeбa c aлĸoxoл, aвтoимyннo зaбoлявaнe или виpycи. 

В съвремието магарешкият бодил е верен приятел на атлетите, целящи да покачат мускулна маса, защото билката овладява високите нива на холестерола, които може да причини високопротеиновата диета и повишава протеиновия синтез. Може да бъде и ефективно средство срещу страничните ефекти от свободното свръх производство на тестостерон като косопад и акне (поради повишаване на производството на кератин, от който загрубява и се запушва кожата). 

 • За правилното функциониране на простата
 • За повишаване на потентността
 • Чернодробна детоксификация и здраве
 • Превенция срещу рак на простата
 • Спомага за понижаването на холестрола, подобрява мускулният тонус
 • Превенция срешу диабет
 • Превенция срещу камъни в жлъчката
 • Антистареещ ефект

Хепатекс е натурален продукт, който включва в себе си екстракти на Магарешки бодил и Артишок.

Действие: 

 • Подпомага организма в борбата с чернодробните, бъбречнокаменните и жлъчните заболявания;
 • Благодарение на активното вещество силимарин, повлиява благоприятно жлъчната и бъбречната дейност;
 • Регулира кръвната захар.
 • Препоръчва се при хора страдащи от алкохолна и наркотична зависимост;
 • Препоръчва се при натравяне с тежки метали;
 • Нормализира функция на жлъчката и черния дроб;
 • Подпомага естествената детоксикираща дейност на организма;
 • Благоприятно повлиява храносмилателните процеси и функциите на стомашно-чревния тракт.
 • Във витаминния комплекс е включен витамин Б12, който профилактира омазняването на черния дроб, бъбреците, далака, сърцето и други органи! Той доказано повлиява болести като алкохолизъм, анемия, бронхиална астма, атеросклероза, умора, невропатии, нервно-мускулна дегенерация.

ВЗЕМИ КОМПЛЕКТА ЗА НАМАЛЕН ХОЛЕСТЕРОЛ И ПРЕЧИСТЕН ЧЕРЕН ДРОБ С ОТСТЪПКА ТУК

Начин на употреба:

Двата продукта действат синергично и е препоръчително да се приемат едновременно.

За Хепатекс: 

Хепатекс е в опаковка от 300 мл.

Профилактично: един прием на ден по 15 мл. преди хранене.

Препоръчителна доза: 30 мл. на ден разпределени в 3 приема по 10 мл. преди хранене. Може да се разпредели на 2 приема по 15 мл.

Хепатекс може да се използва целогодишно, без прекъсване при установени проблеми с черния дроб.

Да не се приема при запушени жлъчни пътища и в случай на алергия към някоя от съставките.

За Екстракт от Магарешки бодил:

Препоръчителна доза за дневен прием – 30ml дневно, три пъти по 10ml, 30 минути преди хранене. Продуктът е предназначен за лица над 18 години. Не приемайте, ако имате непоносимост към някоя от съставките. Да не се приема по време на бременност и кърмене. Да не се превишава указаната дозировка! Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Преди употреба самостоятелно или в комбинация с лекараствени препарати - консултация с лекуващ, личен лекар. Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди употреба! Съхранение: На сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни.

 

 Действие на съставките: 

Водният екстракт от Магарешки бодил подпомага организма в борбата с чернодробните, бъбречнокаменните и жлъчните заболявания. Положителният си ефект дължи на активното вещество силимарин, влизащо в състава му. То повлиява благоприятно на жлъчната и бъбречната дейност, и освен това регулира кръвната захар. Препоръчва се при хора страдащи от алкохолна и наркотична зависимост, хепатит, както и при натравяне с тежки метали.

 Водният екстракт от Артишок допринася за нормалната функция на жлъчката и черния дроб. Подпомага естествената, детоксикираща дейност на организма. Благоприятно повлиява храносмилателните процеси и функциите на стомашно-чревния тракт.

 

4.5 13 Супер Оферта

poll top
Моят любим серум за лице
ГЛАСУВАЙ


aswisepix