Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Натурална супер програма за мъжка сила и издръжливост

Натурална супер програма за мъжка сила и издръжливост

Цена 77.20лв. 69.00 лв.

Брой
arrow 1 arrow

 • Производител: BioNova Pharmasuticals Life-FM-TU


Повече за продукта

Натурална алтернатива на комерсионалните стимулатори за мъжкия организъм! Уникална комбинация от доказали се билкови екстракти за мъже. Отличен източник на енергия, здраве и сила!

Програмата включва:

 • FortisMax 1 опаковка 60 капсули
 • Tribulus Ultimate 1 опаковка 120 капсули

Редовната цена на двата продукта е 77,20 лв. Промоционалната - 69 лв.! Спестяваш, и ги получаваш с бърза и БЕЗПЛАТНА доставка!

Действие на продуктите: 

FORTIS MAX (Фортис Макс) е комбинация от натурални билкови екстракти, която подпомага физическата и психическата активност.

Благодарение на уникалния си състав fortisMAX:

 • Силен източник на енергия
 • Подобрява общият тонус и физическата издръжливост на организма.
 • Подпомага половата мощ.
 • Способства за подобряване на настроението, активността и концентрацията.
 • Мощен антиоксидант.

 

Действие на съставките:

Българската билка Бабини зъби е безценна за мъжката полова мощ, сила, издръжливост, добра мускулатура и здраве. Български бабини зъби екстракт с оптимално съдържание на стероидни сапонини от фуростанолов тип – 90%, определени спрямо протодиосцин. Основни биологично активни вещества в Tribulus Ultimate са общите фуростанолови сапонини от стероиден тип протодиосцин, прототрибестин, метилпротодиосцин, метилпрототрибестин и протограцилин, с преобладаващ активен компонент протодиосцин.

Маката е многогодишно растение, виреещо високо в планинските гори на Перу и Боливия (в Андите). Тя се прилага основно за полова мощ.

Аргининът участва в цикъла на преаминиране (орнитин-цитрулин-аргинин) и извеждане от организма на крайния азот, който е продукт от разпадането на белтъците. Аргининът е носител и донор на азота, необходим за синтезата на мускулна тъкан – способства за увеличаване на мускулната маса и намаляване на мазнините при нормално физическо натоварване. Аргининът притежава и психотропни ефекти, като способства за подобряване на настроението, активността и половата функция.

 

TRIBULUS ULTIMATE увеличава мускулната маса и сила, половата мощ и издръжливостта! Незаменим помощник на всеки мъж със самочувствие!

Tribulus Ultimate Български Бабини зъби екстракт с оптимално съдържание на стероидни сапонини от фуростанолов тип – 90%, определени спрямо протодиосцин!

Tribulus Ultimate подпомага поддържането на положителен азотен баланс и белтъчния синтез, включително и този в мускулите. Това влияе положително на способностите и издръжливостта на организма в случаи на физическа и психическа преумора.

Подходящ за трениращите за здраве и добра кондиция. 

Особено подходяща за спортисти в подготвителния, активния и в периода на възстановяване след силови натоварвания. Подходящa за употреба при трениращи за здраве и добра кондиция.

Основни биологично активни вещества в Tribulus Ultimate са общите фуростанолови сапонини от стероиден тип протодиосцин, прототрибестин, метилпротодиосцин, метилпрототрибестин и протограцилин, с преобладаващ активен компонент протодиосцин.

 • Повишава общият тонус и физическата издръжливост на организма.
 • Включва се в програмите за бодибилдинг.
 • Препоръчва се за спортисти в подготвителния, активния и в периода на възстановяване след силови натоварвания.
 • Подпомага половата мощ.
 • Способства за повече сила, мускулнен растеж и натрупване на чиста мускулна маса.
 • Tribulus Ultimate не нарушава продукцията и баланса на мъжките полови хормони, той е безвреден, напълно натурален продукт и няма странични ефекти.

КУПИ ТУК

Начин на употреба: FortisMax (Фортис Макс) не нарушава продукцията и баланса на мъжките полови хормони, той е безвреден, напълно натурален продукт без странични ефекти.

Препоръчва се прием на FortisMax (Фортис Макс) в продължение на 30 дни. Препоръчителната дневна доза 2 капсули дневно, 1 капсула сутрин преди хранене и 1 капсула вечер преди хранене. Препоръчителната дневна доза 2 капсули съдържа: 440 mg Български Tribulus Terrestris екстракт, 300 mg L-arginin, 260 mg MAKA. След 30 дневен цикъл се прави пауза от 7 дни и приемът може да започне отново. Този цикъл може да се повтаря неограничено дълго.

Продукт за лица над 18 годишна възраст. Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се приема по време на бременност и кърмене. Да не се приема от лица, чувствителни и/или алергични към някоя от съставките. Съхранение: На сухо и проветриво място, далеч от пряка слънчева и флуоресцентна светлина.

Начин на употреба: TribulusUltimate не нарушава продукцията и баланса на мъжките полови хормони, той е безвреден, напълно натурален и няма странични ефекти. Ефикасен за атлети, търсещи увеличаване на мускулната маса и силата си по естествен и безопасен начин. Препоръчва се прием в продължение на 2 месеца. Препоръчителната дневна доза 2 капсули дневно (преди хранене). 2 каспули съдържат 1000 mg Български бабини зъби екстракт. За атлет 80 – 100kg препоръчителната доза 1000 mg на ден. При интензивно натоварване максимум до 4 капсули на ден.  След двумесечния цикъл се прави пауза от 2 седмици и приемът може да започне отново. Този цикъл може да се повтаря неограничено дълго.Продукт за лица над 18 годишна възраст. Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се приема по време на бременност и кърмене. Да не се приема от лица, чувствителни и/или алергични към някоя от съставките. Съхранение: На сухо и проветриво място, далеч от пряка слънчева и флуоресцентна светлина.

4.6 15 Супер Оферта

poll top
Моят любим Anti-Age продукт
ГЛАСУВАЙ


aswisepix