Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
SANOCOR - ПОДПОМАГА КОСТНАТА ПЛЪТНОСТ

SANOCOR - ПОДПОМАГА КОСТНАТА ПЛЪТНОСТ

Sanocor  е натурален продукт, който съдържа природно мумийо, екстракт от Бабини...

Цена 36.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: Life Nutrition
add to cart
buy now


Повече за продукта

Sanocor е натурален продукт, който съдържа природно мумийо, екстракт от Бабини зъби (tribulus terrestris), витамин D3, витамин В12 и витамин С.

Как действа Sanocor?

Благодарение на безценните природни съставки, Sanocor е изключително ефективен за:

  • Повишаване на костната плътност
  • По-бързо зарастване на счупените кости
  • При ставно-артритни болки
  • При остеопороза 

За природното мумийо

В трактатите на Хипократ и Авицена на мумийото е отредена ролята на най-ефикасното природно средство при заболявания на опорни-двигателния апарат. То съдържа над 50 химични елемента и около 30 биологични вещества, макро и микро елементи, аминокиселини, витамини, етерични малса. Отличен източни на калций, фосфор, желязо, калий мед цинк и др. Но по-интересното е, че съотношението и пропорциите между тях са максимално полезни за нашето тяло. Освен полезно за костите, природното мумийо се използва и за повишаване на имунитета, при анемия, високо кръвно, дихателни заболявания, при отоци, кръвоизливи в меките тъкани, подпомага заздравяването на раните, действа съдоразширяващо и др.  

 

За екстракта от Бабини зъби

Билката се използва отлично за възстановяване на хормоналния баланс. Тя подпомага производството на тестостерон при мъжете и естроген при жените. Но също така е известна като едно от най-ефикасните средства за разграждане на холестероловите плаки. Според редица изследвания, така наречените шипове не са костни, а холестеролни образувания. Холестероловите плаки пречат цялостно на процесите в организма, влошават оросяването и намаляват жизнеността на ставата (и органите като цяло). Екстрактът от Бабини зъби подпомага организма също при настъпили възпаления, както и за възстановяване след психическо и/или физическо натоварване.

 

Sanocor е обогатен и с витамини D3, B12 и C за цялсотна грижа за костната система и здравето. Доверете се на натуралния и най-висок клас качество Sanocor!

ПОРЪЧАЙ ТУК

 

Една опаковка Sanocor съдържа 20 сашета по 2.3 гр. Приема се по 1 саше на ден, като съдържанието се разтваря в чаша вода със стайна температура. Максимален период на прием 60 дни. Задължително след това се правят 60 дни почивка. Продуктът не се препоръчва при лица под 18 години!

4.9 (от 2062 гласа)

poll top
Моята любима хранителна добавка
ГЛАСУВАЙ


aswisepix