Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Sanocor и Екстракт от Мурсалски чай -30%

Sanocor и Екстракт от Мурсалски чай -30%

Подсили имунната система и костната плътност с натуралния, здравословен...

Цена 37.17 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: Life & nature
add to cart
buy now


Повече за продукта

Подсили имунната система и костната плътност с натуралния, здравословен комплект Екстракт от Мурсалски чай + Sanocor с 30% ОТСТЪПКА. Редовна стойност на комплекта 53,10 лв. Промоционална цена: 37,17 лв. Спестяваш: 15,93 лв. При поръчка на 2 пормоции, получаваш и безплатна доставка.

Sanocor е натурален продукт, който съдържа природно мумийо, екстракт от Бабини зъби (tribulus terrestris), витамин D3, витамин В12 и витамин С.

 

Как действа Sanocor?

Благодарение на безценните природни съставки, Sanocor е изключително ефективен за:

  • Повишаване на костната плътност
  • По-бързо зарастване на счупените кости
  • При ставно-артритни болки
  • При остеопороза 

 

За природното мумийо

В трактатите на Хипократ и Авицена на мумийото е отредена ролята на най-ефикасното природно средство при заболявания на опорни-двигателния апарат. То съдържа над 50 химични елемента и около 30 биологични вещества, макро и микро елементи, аминокиселини, витамини, етерични малса. Отличен източни на калций, фосфор, желязо, калий мед цинк и др. Но по-интересното е, че съотношението и пропорциите между тях са максимално полезни за нашето тяло. Освен полезно за костите, природното мумийо се използва и за повишаване на имунитета, при анемия, високо кръвно, дихателни заболявания, при отоци, кръвоизливи в меките тъкани, подпомага заздравяването на раните, действа съдоразширяващо и др.  

 

За екстракта от Бабини зъби

Билката се използва отлично за възстановяване на хормоналния баланс. Тя подпомага производството на тестостерон при мъжете и естроген при жените. Но също така е известна като едно от най-ефикасните средства за разграждане на холестероловите плаки. Според редица изследвания, така наречените шипове не са костни, а холестеролни образувания. Холестероловите плаки пречат цялостно на процесите в организма, влошават оросяването и намаляват жизнеността на ставата (и органите като цяло). Екстрактът от Бабини зъби подпомага организма също при настъпили възпаления, както и за възстановяване след психическо и/или физическо натоварване.

 

Sanocor е обогатен и с витамини D3, B12 и C за цялсотна грижа за костната система и здравето. Доверете се на натуралния и най-висок клас качество Sanocor!

 

Как действа Екстрактът от Мурсалски чай?

Българската природа е повече от вълшебна. По нашите земи се срещат изключителни билки, които печелят признание от хиляди хора по целия свят. Мурсалският чай е една от тях. В древни времена се е ползвал за по-бързо зарастване на прободните рани. Но с течение на времето, хората започнали да виждат, че ефектите му далеч по-големи. Билката съдържа 19 елемента, всичките от най-голяма важност за човешкия организъм, включително и така ценният селен. По-интересното е, че в състава му има и цинк – елементът, който подпомага усвояването на всички останали. Или както народните лечители казват, в тази блика Майката Природа е вложила огромен лечебен замах.

  • Повлиява успешно белодробни заболявания, кашлици, анемии, заболявания на черния дроб, нарушения на нервната система
  • Балансира кръвното налягане, укрепва костите, подпомага репродуктивността, а при мъжете и потентността
  • Подпомага функцията на панкреаса, полезен за очите, предпазва от настинки и грип
  • Много мощен имуностимулатор, антиоксидант и диуретик. 
  • Изчиства токсините на клетъчно ниво, забавя стареенето и хармонизира процесите в организма цялостно.

КУПИ ПРОМОЦИЯТА ТУК

Една опаковка Sanocor съдържа 20 сашета по 2.3 гр. Приема се по 1 саше на ден, като съдържанието се разтваря в чаша вода със стайна температура. Максимален период на прием 60 дни. Задължително след това се правят 60 дни почивка. Продуктът не се препоръчва при лица под 18 години!Един флакон  Екстракт от Мурсалски чай е 300 мл. Препоръчителната дневна доза за възрастни е 10 мл. Или по 1 мл. на всеки Една опаковка Sanocor съдържа 20 сашета по 2.3 гр. Приема се по 1 саше на ден, като съдържанието се разтваря в чаша вода със стайна температура. Максимален период на прием 60 дни. Задължително след това се правят 60 дни почивка. Продуктът не се препоръчва при лица под 18 години!Един флакон  Екстракт от Мурсалски чай е 300 мл. Препоръчителната дневна доза за възрастни е 10 мл. Или по 1 мл. на всеки 6 кг. За деца над 6 г. - по 1 мл. на всеки 7 кг. За деца под 6 г. - по лекарско предписание. Приема се сутрин, на гладно. 

4.9 (от 7 гласа)

poll top
Моята любима хранителна добавка
ГЛАСУВАЙ


aswisepix