Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Sanveine - Край на хемороидите и разширените вени!

Sanveine - Край на хемороидите и разширените вени!

Хемороидите и разширените вени мъчат много от нас. Причините за появата им са...

Цена 29.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: Life & nature
add to cart
buy now


Повече за продукта

Хемороидите и разширените вени мъчат много от нас. Причините за появата им са много - липса на достатъчно физическа активност, наднормено тегло, слабост на съединителната тъкан, бременност и др. Но Природата ни дава отлични средства, благодарение на които можем да подобрим тонуса и да укрепим кръвоносните съдове. Sanveine (Санвен) е комбинация натурални екстракти от Конски кестен, Полски Хвощ и Жълт кантарион. 3 чудесни билки, които ефективно помагат срещу хемороиди и разширените вени. Ефективна грижа отвтътре! А под формата на екстракти, организмът ни може най-пълноценно да усвои важния им състав. Благодарение на природната си формула, Sanveine (Санвен):

  • Укрепва кръвоносните съдове и поддържа еластичността им
  • Ефективно действие срещу хемороидите
  • Действа венотонично, съдосвиващо и капиляроукрепващо
  • Подпомага съединителната тъкан
  • Има противовъзпалителни, антиоксидантни и диуретични свойства
  • Съдейства за намаляване вискозитета на кръвта
  • Намалява риска от образуване на съсиреци (тромби)
  • Има обезболяващо действие

Действието на съставките

Конски кестен Екстракт.  Незаменимо природно средство срещу разширени вени, тромбофлебит и хемороиди. Има противовъзпалително, капиляроукрепващо, венотонично и обезболяващо действие. Богат е на флавоноиди, витамини С и К и др. Благодарение на състава си, екстрактът от Конски кестен има съдосвиващо действие и помага за уплътняване на стените на кръвоносните съдове. Безценен е и заради кумариновия гликозид ескулин, който съдесйтва за намаляване на пропускливостта и чупливостта на капилярите. Както и заради есцина - вещество, което намалява кръвната съсирваемост, а съответно и риска от образуване на вътресъдови съсиреци. Също така понижава холестерола в кръвта и оказва благоприятен ефект и при атеросклероза.

Жълт кантарион Екстракт.  Билката има много широк спектър на действие, включително и при разширени вени и хемороиди. Заема важно място, защото е изключително богат на флавоноиди и витамин С. Както и заради мощните си противовъзпалителни и антисептични свойства. Ще го откриете в почти всяка народна рецепта за укрепване на кръвоносните съдове. Но под формата на Екстракт в Санвен, ние може максимално да се възползваме от действието на тази почитана в цял свят билка. 

 

Полски хвощ Екстракт. Известна е със своите антиоксидантни и диуретични свойства. Изпозлва се много успешно при профилактиката и лечението на разширени вени, защото е богата на вещества с противовъзпалително и кръвоспиращо действие. Има чудесен ефект за повишаване еластичността на кръвоносните съдове. Подобрява кръвообращението, ускорява заздравителните процеси на кожата и лигавиците.Sanveine (Санвен) е отлично средство за подобряване на тонуса и укрепването на кръвоносните съдове. Така важната грижа за кръвоносните съдове отвътре! Избави се от разширените вени!
 
При поръчка на два или повече броя, доставката е безплатна.Начин на употреба: Един флакон е 300 мл. Приемайте три пъти на ден по 10 мл, 30 мин. Преди хранене. Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене!. Не се препоръчва по време на бременност и кърмене, при нефрит, нефрозонефрит, бъбречни и чернодробни заболявания. При проблеми с кръвното налягане, се консултирайте с лекар, преди да приемате SANVEINE. Продуктът е предназначен за лица над 18 години. Разклатете добре преди употреба. 
5.0 (от 36 гласа)

poll top
След колко време LUMISKIN даде резултати срещу пигментацията при вас?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix