Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Селен комплекс, 30 таблетки

Селен комплекс, 30 таблетки

Цена 9.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: VITAGOLD


Повече за продукта

Забързаният начин на живот в съвремието предизвиква високи нива на стрес, който може да предизвика проблеми с имунната и психичната ни системи и да предизвика физически и психически проблеми. Селенът повлиява благоприятно при високи нива на стрес и подкрепя имунитета и жизнените сили. Благоприятно действие при настинки, грип, нарушена функция на щитовидната жлеза, подпомага функциите на белите дробове.

 
Селен комплекс действа като малък "механик". Достига на ядрото на клетката в организма и съдейства при извеждането на  увредените клетки от тялото. Благоприятно действие при слаба памет.

Какво да знаем за съставките:

Селен. Подпомага понижаването нивата на стрес, подпомага психическата устойчивост. Действа благоприятно при редица важни функции в организма.

Витамин С и Е. От първостепенно значение за зрението, състоянието на кожата, косата, ноктите. Комбинацията им действа като антиоксидант и намалява риска от натрупване на атеросклеротични плаки.

Цинк. Подкрепя устойчивостта на имунната система и спомага за увеличаване на левкоцитите в кръвта.

ПОРЪЧАЙ ТУК

Начин на употреба: По 1 таблетка дневно с 200 мл. Вода. Не превишавайте дневната доза. Добавката съдържа сорбитол, който може да има слабителен ефект. При непоносимост към някоя от съставките, прекратете приема. Не се препоръчва за деца под 12 години, бременни и кърмещи жени.
4.6 13 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix