Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
СНЕЙЛ ЕЛЕКСИР с екстракт от охлюв - за здрав стомах 200 мл.

СНЕЙЛ ЕЛЕКСИР с екстракт от охлюв - за здрав стомах 200 мл.

Цена 16.20 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: Golden Snail


Повече за продукта

Разработена в БАН хранителна добавка с екстракт от охлюв за здравето на стомашно-чревния тракт и стимулиране на имунната система.

Препоръчва се при язва, гастрит, колит, стомашни киселини, рефлукс, тежест, ентерити.

Благодарение на състава си, СНЕЙЛ ЕЛЕКСИР:

  • Оказва благоприятно въздействие на храносмилателния тракт
  • Стимулира имунната система
  • Има антиоксидантно и стимулиращо действие
  • Стимулира образуването на колаген и еластин
  • Влияе благоприятно върху тъканите и лигавицата

 

Действие на съставките:

Уникалните свойства на разработените продукти се дължат на екстракта извлечен от градинския охлюв от вида Helix aspersa, който съдържа изключително важни и ценни компоненти като колаген, еластин, алантоин, глюкозамингликани, протеогликани, пептиди и гликопептиди, гликолова киселина, витамини А, С и Е - много близки по състав и структура до тези в човешкия организъм. Те стимулират регенерирането на тъканите, подсилват имунната система. Въздействат за добрата работа на храносмилателната система.

Антибактериалните свойства на сиропът се дължат на редица пептиди, затова може успешно да се прилага с антибиотична терапия срещу инфекции на храносмилателната система, причинени от Helicobacter pylori. Концентрацията на мед-съдържащи пептиди е забележителна. Те стимулират образуването на колаген, еластин и оказват благоприятно влияние върху тъканите и лигавицата. Използва се при стомашно-чревни проблеми, като действието на сиропа е подсилено от допълнително добавените витамин С, декспантенол и акациева гума, които заедно с естествените съставки на екстракта от охлюви подпомагат регенеративните процеси.

 

КУПИ ТУК

Начин на употреба: Предназначен е за масова употреба във вид на сироп с приятен аромат на ябълка. 2-3 пъти дневно, преди хранене по 5-10 ml.
Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25ºС и относителна влажност на въздуха до 70%. Да се съхранява на място недостъпно за деца!
 
Екстрактът се извлича от охлювите без да им бъдат причинявани каквито и да било страдания и наранявания. Процесът е максимално доближен до този в естествената им среда като въздействието върху охлювите е положително. Охлювите се гледат с внимание и грижа и събирането на секрет от тях не нарушава нормалния им начин на живот.
За разработката, научните изследвания и производството НЕ се използват опити върху животни!
 4.9 1755 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix