Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Tribulus Ultimate - Бабини зъби екстракт 90% сапонини 120 капсули

Tribulus Ultimate - Бабини зъби екстракт 90% сапонини 120 капсули

Цена 38.60лв. 23.16 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: Life & nature


Повече за продукта

Безвреден, напълно натурален и без странични ефекти Tribulus Ultimate увеличава мускулната маса и сила, половата мощ и издръжливостта! Незаменим помощник на всеки мъж със самочувствие!

Tribulus Ultimate Български Бабини зъби екстракт с оптимално съдържание на стероидни сапонини от фуростанолов тип – 90%, определени спрямо протодиосцин!

Tribulus Ultimate подпомага поддържането на положителен азотен баланс и белтъчния синтез, включително и този в мускулите. Това влияе положително на способностите и издръжливостта на организма в случаи на физическа и психическа преумора.

Подходящ за трениращите за здраве и добра кондиция. 

Особено подходяща за спортисти в подготвителния, активния и в периода на възстановяване след силови натоварвания. Подходящa за употреба при трениращи за здраве и добра кондиция.

Основни биологично активни вещества в Tribulus Ultimate са общите фуростанолови сапонини от стероиден тип протодиосцин, прототрибестин, метилпротодиосцин, метилпрототрибестин и протограцилин, с преобладаващ активен компонент протодиосцин.

  • Повишава общият тонус и физическата издръжливост на организма.
  • Включва се в програмите за бодибилдинг.
  • Препоръчва се за спортисти в подготвителния, активния и в периода на възстановяване след силови натоварвания.
  • Подпомага сексуалността и либидото.
  • Способства за повече сила, мускулнен растеж и натрупване на чиста мускулна маса.
  • Tribulus Ultimate не нарушава продукцията и баланса на мъжките полови хормони, той е безвреден, напълно натурален продукт и няма странични ефекти.

КУПИ ТУК

Начин на употреба: Продуктът не нарушава продукцията и баланса на мъжките полови хормони, той е безвреден, напълно натурален и няма странични ефекти. Ефикасен за атлети, търсещи увеличаване на мускулната маса и силата си по естествен и безопасен начин. Препоръчва се прием в продължение на 2 месеца. Препоръчителната дневна доза 2 капсули дневно (преди хранене).

2 каспули съдържат 1000 mg Български бабини зъби екстракт. За атлет 80 – 100kg препоръчителната доза 1000 mg на ден. При интензивно натоварване максимум до 4 капсули на ден.  След двумесечния цикъл се прави пауза от 2 седмици и приемът може да започне отново. Този цикъл може да се повтаря неограничено дълго.

Продукт за лица над 18 годишна възраст. Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се приема по време на бременност и кърмене. Да не се приема от лица, чувствителни и/или алергични към някоя от съставките. Съхранение: На сухо и проветриво място, далеч от пряка слънчева и флуоресцентна светлина.

4.9 44 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix