Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Забавяне на стареенето и укрепване на тялото

Забавяне на стареенето и укрепване на тялото

Когато често боледуваме, бързо се уморяваме и забелязваме признаците на...

Цена 40.10лв. 32.08 лв.

Брой
arrow 1 arrow

 • Производител: Bioline Natural Products
add to cart
buy now


Повече за продукта

Когато често боледуваме, бързо се уморяваме и забелязваме признаците на остаряване на тялото, най-изпитаният начин да противостоим, е да се обърнем към силата на природата. 

Промоцията "Забавяне на стареенето и укрепване на тялото" включва:

- Екстракт от Кръвен здравец 300 мл.

- Екстракт от Мурсалски чай 300 мл.

 

Редовната цена на двата продукта е 40,10 лв. Промоционалната - 32,08 лв. Спестяваш 8,02 лв.!

Действие на продуктите от промоцията:

 • Забавяне на процесите на стареене;
 • Продължаване на активния живот и продуктивността;
 • Противопоставяне на нежелани изменения в организма.

 

Действие на продуктите:

Екстракт от корен Кръвен здравец (radix geranium sanguineum L) има тонизиращо и имуностимулиращо действие. Той неутрализира агресивното действие на свободните радикали, натрупани в организма вследствие на жизнената дейност и излагането на токсични влияния. Подпомага работата на кръвотворната система като стимулира производството на червени кръвни тела. Подобрява преноса на кислород на клетъчно ниво.

Физиологично активните вещества от корените на кръвен здравец стимулират производството на кръвните клетки. Една част от белите кръвни телца (лимфоцитите) изграждат имунната система. Тя защитава организма от чуждите “агенти” – вируси, бактерии, гъбички, ракови клетки. Ето защо здравецът дарява здраве. Червените кръвни телца са носители на хемоглобина. Когато той е в достатъчно количество и е с добро качество, човекът е бодър, силен и трудоспособен. Корените на кръвния здравец са богати на мощни антиоксиданти, които способстват за прочистването на организма от токсините, които се натрупват в него. Това е основната причина, поради която антиоксидантите забавят в значителна степен процесите на стареене в организма. Той стимулира кръвотворенето и най-вече растежа на лимфоцитите. Екстрактът от коренища на кръвен здравец може да бъде прилаган без прекъсване за по-дълъг период от време.

Коренища на кръвен здравец (radix geranium sanguineum L) имат изразено антиканцерогенно действие от някои синтетични химиотерапевтици. Поради мощната стимулация на кръвотворенето не се наблюдава падане на левкоцитите под критичен минимум, както и анемични състояния, организмът се “очиства” бързо от натрупващите се от лъчетерапията токсини в него. Лъчетерапевтичния курс се понасят по-леко.

 • Тонизира и имуностимулира
 • Неутрализира свободните радикали, изчиства организма от натрупаните токсини
 • Стимулира производството на червени кръвни тела
 • Повишава нивото на хемоглобин, подобрява кръвните показатели
 • Подобрява преноса на кислород
 • Антиканцерогенно действие 

 

Действие на Екстрактът от Мурсалски чай

 • Справя се успешно с белодробни заболявания, кашлици, анемии, заболявания на черния дроб, нарушения на нервната система;
 • Нормализира кръвното налягане,  укрепи костите, подпомага репродуктивността, а при мъжете и потентността;
 • Подобри функционирането на панкреаса, полезен е за очите, предпазва от настинки и грип;
 • Много мощен имуностимулатор, антиоксидант и диуретик;
 • Да изчисти токсините на клетъчно ниво, да забави стареенето и да хармонизира процесите в организма цялостно.

 

Защо екстрактът е най-полезен?

Билката Мурсалски чай расте високо в планината, а условията там правят структурата ѝ твърда – това ѝ помага да устои на температурните амплитуди. Традиционният начин за приготвяне на чай не позволява да се извлекат полезните ѝ елементи. Правейки я на чай, получавате едва 3-7% от тях. Технологията на извличане на най-ценното от билката под формата на екстракт с марка Life Nutrition запазва полезните елементи над 90%. По този начин екстрактът от Мурсалски чай ни предоставя всички полезни свойства на билката, които се усвояват бързо и леко от тялото.

 

КУПИ ПРОМОЦИЯТА ТУК

Начин на употреба:

За Екстракт от Корен Кръвен здравец:

Препоръчителна доза за дневен прием: 30 ml дневно, разделена на 3 приема - сутрин, обед и вечер, 30 минути преди хранене.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди употреба. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст! Да не се приема по време на бременност и кърмене. Не се препоръчва за лица, алергични към някоя от съставките. Преди прием при нисък хемоглобин, след оперативна интервенция, лъчетерапия и химиотерапия консултация с личен, лекуващ лекар.

Мурсалски чай: Продуктът е направен и пакетиран в съответствие с всички европейски санитарни изисквания. Един флакон е 300 мл. Препоръчителната дневна доза за възрастни е 10 мл - по 1 мл. на всеки 6 кг. За деца над 6 г. - по 1 мл. на всеки 7 кг. За деца под 6 г. - по лекарско предписание. Приема се сутрин, на гладно.

 

 

 

4.9 427 Супер Оферта

poll top
Моят любим серум за лице
ГЛАСУВАЙ


aswisepix