Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Здравко - Най-добрият приятел на детската имунна система!

Здравко - Най-добрият приятел на детската имунна система!

  Здравко е натурален български продукт за подпомагане на детската имунна...

Цена 22.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

 • Производител: Bioline Natural Products
add to cart
buy now


Повече за продукта

 Здравко е натурален български продукт за подпомагане на детската имунна система. Уникална комбинация екстракти от 2 от най-мощните имуноукрепващи, противовирусни и противовъзпалителни билки - Черен бъз и Мурсалски чай + така важния за организма витамин С. Продуктът е силно препоръчителен при деца, които боледуват често. Като допълнителна подкрепа към лечение на вече настъпили инфекции. Както и за превенция в сезоните на настинки и грип. Здравко осигурява много висока подкрепа на естетсвените защитни сили, подобрява състоянието на дихателната система, цялостно укрепва организма.


Благодарение на състава си, приемът на Здравко води до:

 • Подобряване на имунитета
 • Намаляване риска от настинки и грип
 • По-бързо възстановяване при вече настъпили такива
 • Подобряване състоянието на дихателната система
 • Облекчаване на кашлици и бронхити
 • Подобряване на клетъчното хранене
 • Извеждане на токсините 
 • Цялостно укрепване на организма
 • Антиоксидантни, противовъзпалителни и противовирусни свойства
 • Ароматен и много приятен на вкус

Действието на съставките

Екстракт от Мурсалски чай. Изключително полезна билка, позната още като "билката чудо на България". Съдържа 22 елемента, всичките от първостепенна важност за човешкото тяло. Известна е с десетки здравословни ползи. Укрепва имунната система, много полезна за белите дробове, действа срещу кашлици и бронхити. Извежда опасните елементи от тялото. Полезна за черния дроб, костите, очите и храносмилателната система. Цялостно подобрява състоянието на организма.

Екстракт Черен бъз плод. Отличава се с много мощен имуностимулиращ ефект. Има силни противовирусни и противовъзпалителни свойства. Подобрява клетъчното хранене и има висока антиоксидантна активност. Богат на биофлавоноиди, витамини, минерали, макро и микроелементи. Действа отлично срещу инфекции на горните дихателни пътища, пневмонии и бронхити. „Лястовиците, преди да отлетят на юг, няколко дни наред лакомо кълват зърната на бъза и се зареждат със сили да прелетят огромното разстояние” - казва изветният народен лечител Петър Димков, който обявява черния бъз за най-силната българска билка

Витамин С. Изпълнява множество важни функции в човешкото тяло, най-вече върху съпротивителните сили на организма. Подобрява дейността на белите кръвни телца, които от своя страна имат функцията да откриват, разрушават и "изяждат" вирусите и бактериите.


Избери Здравко - най-добрият приятел на детската имунната система! 

Начин на употреба

Продуктът е в разфасовка от 300 мл. Препоръчвана доза за дневен прием, ml:

Деца до 3години – след консултация с лекар

Деца 3-7г – 5 ml дневно

Деца 7-14г – 10 ml дневно

Възрастни и деца над 14г-20 ml дневно, два приема по 10 ml, сутрин и вечер.

 
Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Да не се употребява от хора, алергични към някоя от съставките. Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди употреба! Съхранявайте на сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. След отваряне, да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни.
 

 
 
 

 

4.9 34 Супер Оферта

poll top
Кога серумът срещу мимически бръчки COLLAGENA Naturalis даде резултати при вас?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix